Kurv

Madboder

grillministeriet

Grillministeriet

Er du til helstegt pattegris med alt, hvad der dertil hører, skal du indløse billet til festivalens all inclusive område, hvor Jan fra Grillministeriet sørger for saftig gris med sprød svær, Dertil serveres kold kartoffelsalat med purløg,  pastasalat med basilikum, oliven, feta , soltørrede tomater, sprøde grøntsager med 2 slags dressing, brød og smør. Er man vegetar eller veganer, skal man ej fortvivle. Som alternativ til grisen, kan man vælge en vegetarboks indeholdende falafel, humus, stegte grønstager og kikærter med tahin.Vi ses hos Grillministeriet i all inclusive området på ENGAGE Festival!

Menu:
Helstegt pattegris m. kold kartoffelsalat med purløg,  pastasalat med basilikum, oliven, feta , soltørrede tomater, sprøde grøntsager med 2 slags dressing, brød og smør.

Vegetar: falafel, humus, stegte grønstager og kikærter med tahin

caribfood e1675171801610

Kingston Cantina

Kingston Cantina er et ægte caribisk street kitchen, som serverer det bedste fra de vuggende øer. 
Med fokus på økologi, passion og de bedste råvarer serverer køkkenet de retter, som giver dig beach vibes, solskin og reggae i kroppen. Det er sundt, farverigt og fyldt med smag – samtidig gluten og laktosefrit. 
 
Kingston Cantina er ikke blot en madvogn, men en oplevelse, som giver dig den helt specielle følelse i kroppen – yah man!
 
Menu: 
Jamaican Jerk Chicken (laktosefri, den kan også gøres glutenfri hvis vi ikke tilsætter øl ved stegning):
Jamaicas nationalret. Langtidsmarineret kylling med 14 forskellige spises og urter m. kokosris, caribisk bønnesalat og caribisk coleslaw. 
Hertil kan man selv pimpe retten op i vores chili & sauce-bar.
 
Trinidad Coco n’ Curry chicken (gluten og laktosefri):
Kylling vendt i karry, kokos, urter m. kokosris, nødder og caribisk coleslaw
Hertil kan man selv pimpe retten op i vores chili & sauce-bar.
 
Montserrat Madness (vegetar – vegan u. coco bread)
Sæsonens grøntsager vendt i spicy sauce med kikærter/kartofler/ris toppet med jamaicansk callaloo. Rig på smag og med et godt spicy kick:-). Coco bread som tilbehør.
4 e1675172038187

Big Easy

BIG EASY is a celebration of the food culture of Louisiana and New Orleans and everything that goes along with it. Our mission is to introduce real Cajun and Creole cooking to the Copenhagen food scene. We want to inspire people with new or different dishes and flavours and to give these incredible kitchens the respect they deserve.

BIG EASY is classic Cajun and Creole cooking, often served with a twist and always served with a smile.

Let’s go Cajun on ya’!

Menu:
Cajun Gumbo: kr 87,-
Classic Cajun Stew with Chicken, Shrimp & Pork Sausage, Organic Rice, Pickled Celery & Pumpkin, Cracklings & Green Onions

BIG EASY Burger: kr 87,-
Smoked Pulled Pork in Brioche Bun, Hickory Smoked BBQ Sauce, Coleslaw, Pickles & Onions

French Fries: kr 42,-
Duck Fat, Smoked Cheddar, Horseradish & Carolina Gold Dressing

Red Beans & Rice (Vegan): kr 77,-
Red Beans Stew with Green Bell Peppers, Celery, Mustard & Vinegar, Organic Rice, Pickled Celery & Pumpkin & Green Onions

Banana Cream Pie: kr 45,-
Bourbon Flambéed Bananas, Vanilla Custard, Bourbon Caramel, Crumble, Whipped Cream & Pecan Nuts

1 e1675172313925

Big Easy Oyster Bar

In our oyster bar you have the choice between 4 types of oysters prepared cajun or creole style.
 
3 Oysters: kr 97,-
 
Choose from:
  • Creole Grilled: Creole Spiced Butter, Pecorino, Bread & Lemon
  • Cajun Grilled: Garlic & Chili Butter, Chives, Bread & Lime
  • Bourbon Grilled: Bourbon, Garlic, Chipotle in Adobo, Bread & Lime
  • Natural with Watermelon Minonette

Laissez les bons temps rouler!

Gorms food truck

GORM’s

På ENGAGE kan gæsterne se frem til GORMS geniale grab’n’go version af deres tynde, sprøde pizzaer – nemlig Pizza-klapperen; en halv håndlavet og sprød surdejspizza, klappet om sprød salat og dressing. Lige til at tage med i hånden og nyde på festivalen. Dertil en antipasti-servering med håndplukket italiensk charcuteri, dansk økologisk ost, brød og dyp.

Margherita-klapper (VEGETARISK)
½ surdejspizza med tomatsauce og mozzarella, klappet om frisk mozzarella, rucola, spidskål og basilikumolie.

Spicy salami-klapper
½ surdejspizza med tomatsauce og mozzarella, klappet om spicy italiensk chili-paprika salami ”ventricina”, rucola, spidskål og urtefraiche.

Antipastibræt:
Parmaskinke modnet i 16 måneder, spicy italiensk chili-paprika salami ”ventricina”,  økologisk Kaprin-ost fra thems andelsmejeri, balsamicosyltede perleløg, semidried cherrytomat, grønne oliven fra syditalien, brød og romesco-dyp.