Returnering

Hvordan er reglerne for returnering?

Levede din ordre ikke op til dine forventinger? Ingen problem.

Som køber har du 14 dages returret. Dette betyder, at du kan returnere dine varer inden for 14 dage efter modtagelse. Returretten gælder ikke for varer fremstillet på bestilling.

Hvis du ønsker en anden farve eller størrelse, bedes du returnere din vare og afgive en ny ordre på den ønskede farve eller størrelse.

Bemærk, at vi ikke dækker forsendelsesomkostninger for returvarer. Vi anbefaler, at du får en fragtkvittering med track & trace ved returneringer. Vi accepterer ikke returneringer pr. efterkrav eller lignende.

Alle varer efterses når vi får dem retur og behandles normalt inden for 72 timer efter modtagelse. Vi refunderer den pris, du har betalt for din vare, inklusiv udsalgsartikler og forsendelsesomkostninger. For at eliminere risikoen for svindel tilbageføres betalingen til det kort du brugte da du købte varen.

Varer skal returneres i samme stand som modtaget. Sørg for, at du har taget rimelig omhu for at sikre, at den returneres sikkert, ikke beskadiges under transport eller viser tegn på brug. Skulle det være tilfældet, er du ansvarlig for forringelsen af produktværdien.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Udfyld returformularen nedenfor, og følg trinene i beskrivelsen, inden du returnerer dine varer.

Vi er ikke ansvarlige for varer, der returneres til os ved en fejltagelse.

Sådan returnerer du din vare

Vi vil rigtig gerne have at du skal være tilfreds med dit køb. Hvis din ordre ikke lever op til dine forventninger, opfordrer vi dig til at returnere den til os ved brug af nedenstående formular.

Bemærk: Returner ikke dine varer uden først at udfylde denne formular. Vores adresse og et link til køb af returlabel (kun i Danmark med GLS) findes under formularen.

Når du har udfyldt formen ovenfor kan du returnere forsendelsen til os. 

Dash Two ApS
Sønderskovvej 8
8362 Hørning
Denmark