Ny direktør til Engage Festival

Veteranfonden har den store glæde at meddele, at Christian Bülow Beck tiltræder som ny direktør for ENGAGE Festival med virkning fra 1. september 2024.

Christian Bülow Beck bringer en omfattende erfaring inden for ledelse af store events og festivaler. Han har tidligere været en central figur i udviklingen af Folkemødet, hvor han fungerede som souschef i Foreningen Folkemødet. Her demonstrerede han stærke evner inden for strategisk markedsføring, fundraising og ledelse af frivillige.

I sin nye rolle som direktør for ENGAGE Festival vil Christian Bülow Beck arbejde tæt sammen med Veteranfondens bestyrelse og det store netværk af engagerede frivillige. Hans fokus vil være på at videreudvikle festivalens profil, udvide målgruppen og sikre en endnu større inddragelse af både nuværende og tidligere udsendte samt deres familier.

Jeppe Michael Jensen, formand for Veteranfonden, udtaler:

“Vi ser frem til at byde Christian velkommen som en del af vores team. Hans stærke ledelsesmæssige kompetencer og dybe forståelse for eventbranchen vil være afgørende for at tage ENGAGE Festival til nye højder. Med Christian Bülow Beck ved roret står ENGAGE Festival stærkt rustet til at fortsætte sin udvikling som en af de mest betydningsfulde kultur- og eventbegivenheder i Danmark.” 

Christian Bülow Beck udtrykker stor entusiasme for sin nye rolle:

“Jeg glæder mig til at bidrage til ENGAGE Festivals fortsatte succes og til at arbejde sammen med det dedikerede team og vores mange samarbejdspartnere. Mit mål er at skabe en festivaloplevelse, der engagerer og inspirerer alle deltagere, samtidig med, at vi styrker festivalens fundament for fremtiden.”

For yderligere information, kontakt:

Jeppe Michael Jensen 
Formand, Veteranfonden 
Telefon: +45 23 900 136 
Email: [email protected]

Christian Bülow Beck
Direktør
Telefon: +45 23 25 10 28
Email: [email protected]