Kurv

Magtens Korridorer

Magtens Korridorer

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Magtens Korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’. Siden er der udgivet 6 albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. Sidste års anmelderroste ’Club Promise’ er sidste skud på stammen med bla sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’.

I dag er Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer) massivt etableret på den danske livescene. Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.